Ga naar de inhoud

De unieke online geboortelijst van pakske.be

Jouw unieke online geboortelijst opmaken op je eigen ritme, met producten van waar je maar wil. Dat klinkt als muziek in de oren, toch? Je hoeft voor dringende productjes zelfs niet meer te wachten tot je vrienden en familie langskomen. Met de online geboortelijst van pakske.be heb je geen enkele beperking: voeg items toe van verschillende winkels, van eender welke website aan je onafhankelijke geboortelijst. Echt alles op één lijst: nieuwe spullen, tweedehands, diensten, gunsten, cadeaubonnen. Ook hebben je vrienden en familie de mogelijkheid om samen te leggen voor cadeaus. Je ontvangt alle giften netjes op jouw rekening én je behoudt het overzicht. Inspiratie nodig? Pakske geeft je suggesties, voorbeeldlijsten en meest gekozen items. Profiteer van meer dan €200 extra korting bij verschillende partners op geboortekaartjes, babyverzorging en veel meer.

Hoe werkt het?

  1. Maak en personaliseer gratis je geboortelijst
    • Maak je lijst aan in slechts 1 minuutje. Gegevens van je kindje invullen, foto’s toevoegen, pakskes toevoegen van eender waar en veel meer. Pakske.be helpt je stap voor stap op weg naar een prachtige geboortelijst voor je kleine spruit
  2. Deel je lijst met vrienden en familie
    • Deel het geluk van je kroost met je vrienden en familie, via een gebruiksvriendelijke geboortelijst. Eenvoudig én leuk om te volgen. Zo kunnen je geliefden bijdragen tot het geluk van je gezin.
  3. Ontvang giften en pakskes​
    • Familie en vrienden leggen eenvoudig bij voor een cadeautje. Hun bijdragen komen op jouw rekening terecht. Je kan ook aangeven dat ze het zélf aankopen. Zo kunnen ze het meebrengen op baby bezoek bijvoorbeeld.

Al je favoriete P’tit Chou producten kan je makkelijk op jouw geboortelijst van pakske plaatsen. Zo maak je jouw kinderwagen collectie helemaal compleet! Plaats de verzorgingstas, parasol, voetenzak of verkleinkussentje op je lijst en ga uitgerust op stap. Alles van onze webshop kan je op Pakske.be toevoegen!

Meer info op: pakske.be