Ga naar de inhoud

P’tit Chou komt naar je toe

Op de beurs bij jou in de buurt waan je je in de showroom van P’tit Chou. Je kan er onze volledige collectie bekijken van onze kwalitatieve kinderwagens tot de met de hand geborduurde knuffels. Laat je begeleiden door onze professionele experts.

Het volledige assortiment kinderwagens staat voor u uitgesteld op de beurs en dankzij de professionele demonstratie van onze experts kan je de juiste keuze maken. We beantwoorden al jullie vragen in een familiale sfeer waar u zich direct in thuis voelt. Kies je favoriete kinderwagen uit en test onze stevige kwaliteit. We voorzien een testparcours waarop u zelf kan voelen hoe ons superieur veringsysteem reageert op oneffen ondergronden en hindernissen.
Onze kinderwagens zijn standaard uitgerust met alle accessoires zoals de drinkbekerhouder, regenhoes, handwarmers, muskietennet en extra verzorgingsmatje. Op die manier is jouw kinderwagen klaar voor alle omstandigheden. Nog niet genoeg? Breidt dan je collectie uit met bijhorende extra attributen zoals een parasol, verzorgingstas, weekendbag, verkleinkussentje, voetenzak of toilettasje aan speciale beursprijzen. Op die manier heb jij je persoonlijke kinderwagen collectie aan de voordeligste prijs!

Naast kinderwagens kan je bij P’tit Chou ook terecht voor de perfecte vaste autostoel. Wanneer je kindje na gemiddeld 9 maanden uit de “maxi-cosi” autostoel is gegroeid moet je overschakelen op een vaste autostoel. Hiervoor hebben wij de 360° draaibare autostoel Turner ontwikkeld. Deze autostoel groeit volledig mee op maat van jouw kindje tot een gewicht van 36kg! Kom langs op onze stand en ontdek alles over deze super handige autostoel aan een speciale beursprijs.

Nieuw bij P’tit Chou zijn de handgemaakte textiel artikelen. Deze zorgvuldig afgewerkte producten geven jouw babycollectie net dat beetje extra. Je kindje zal verzot zijn op onze konijnenvriendjes en zal comfortabel liggen in onze extra zachte babynestjes. De bijhorende rammelaar en bijtring zijn met de hand gehaakt en het hout is geïmpregneerd met biologische, ecologische kokosolie van voedingskwaliteit, die perfect beschermt tegen het binnendringen van verontreinigende stoffen in de poriën van het hout – het wordt niet ranzig, heeft antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen. Perfect als cadeau voor een baby!

Stuur ons een berichtje en vraag naar de babybeurs bij jou in de buurt. Tot binnenkort!